Minik öğrencilerden anlamlı kampanya

Minik öğrencilerden anlamlı kampanya -Gaziantepin İslahiye ilçesinde 13 yaşındaki doğuştan bedensel engelli öğrenci, okul arkadaşlarının düzenlediği kampanya ile tekerlekli sandalyesine kavuştu


GAZİANTEP (A.A) - İslahiye ilçesinde 13 yaşındaki doğuştan bedensel engelli öğrenci, okul arkadaşlarının düzenlediği kampanya ile tekerlekli sandalyesine kavuştu.
     Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, 8. sınıf öğrencisi arkadaşları Meryem Beyza Temliye tekerlekli sandalye alabilmek amacıyla bir süre önce mavi kapak kampanyası başlattı.
     Kampanya çerçevesinde yoğun bir çalışma yapan öğrencilere İslahiye Devlet Hastanesi Döndü Öztürk Diyaliz Merkezi de destek verdi. Kısa sürede 250 bin mavi kapak toplayan öğrenciler, arkadaşları Temlinin isteğini yerine getirdi.
     Kampanya ile alınan tekerlekli sandalye, okulda Temliye teslim edildi. Büyük bir mutluluk yaşayan Temli, arkadaşlarının elinden tutarak teşekkür etti. Çok duygulandığını ifade eden Temli, Bütün okul bir oldu ve güzel bir çalışmaya imza attılar. Ayrıca diyaliz merkezine de şükranlarımı sunuyorum. Onlar da büyük destek oldular diye konuştu.
     Döndü Öztürk Diyaliz Merkezinde görevli hemşire Zeynep Ertuğrul ise öğrencilerin örnek bir davranış sergilediğini anımsatarak, Biz de bu kampanyaya destek olmak istedik. Aylardır büyük bir emek verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.
     Meryem Beyza Temlinin annesi Ayşe Temli de, Kızım tam ihtiyacı olduğu bir anda sandalyesine kavuştu. Kampanyaya desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah başka engellilere umut olması amacıyla bu tür kampanyaların desteklenmesini arzuluyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Minik öğrencilerden anlamlı kampanya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER