Milli Savunma Bakanı Yılmaz:

Milli Savunma Bakanı Yılmaz: -Bir olursak, beraber olursak inşallah, aşamayacağımız hiçbir engel, yapamayacağımız hiçbir iş yoktur


SİVAS (A.A) - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Bir olursak, beraber olursak inşallah, aşamayacağımız hiçbir engel, yapamayacağımız hiçbir iş yoktur dedi.
     Yılmaz, Gürün ilçesinde, Kaymakamlık Sosyal Konutlarının anahtar teslim törenine katıldı. Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Hükümetimiz döneminde alt gelir gruplarına çok az, asgari ücretin beşte biri seviyesinde katkı payı alınarak konut teslim ettiğimiz oldu. Ancak buradaki insanlarımıza hiçbir katılım payı almadan konut teslim ediyoruz dedi.
     Türkiyenin hedefinin 2023te dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girmek olduğunu ifade eden Yılmaz, kimsenin açıkta kalmayacağını, herkese iş, aş ve ev temin etmeye çalıştıklarını belirterek, Yapabilir miyiz- Bir olursak, beraber olursak inşallah, aşamayacağımız hiçbir engel, yapamayacağımız hiçbir iş yoktur diye konuştu.
     Konuşmanın ardından, Bakan Yılmaz, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ve Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti. Daha sonra Gürün Tapu Müdürlüğünün açılışına katılan Yılmaz, Gökpınar Gölünü gezdi. Yılmaz, burada dalgıçların gölde bayrak açtığı gösteriyi ve çeşitli oyunları izledi.
     Bakan Yılmaza, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Gürün Belediye Başkanı Mehmet Aktaş da eşlik etti.
    
     Muhabir: Muzaffer Akyüz / Seyit Ahmet Eksik / Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Milli Savunma Bakanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER