Milli Savunma Bakanı Yılmaz ve BBP

Milli Savunma Bakanı Yılmaz ve BBP Genel Başkanı Destici, Malatyada -Yılmaz ve Destici, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ateşin oğlunun nikahında şahitlik yaptı


MALATYA (A.A) - Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Darende ilçesinde katıldıkları bir düğünde nikah şahidi oldu.
     Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hamit Hamidettin Ateşin oğlu Osman Hulusi Ateş ile Hatice Şenda Çelik, Darende Spor Salonunda düzenlenen düğün töreninde evlendi.
     Çiftin nikahını Darende Belediye Başkanı İsa Özkan kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise Bakan Yılmaz, BBP Genel Başkanı Destici ile AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve iş adamı Fuat Tosyalı yaptı.
     Gençlere ömür boyu mutluluklar dileyen Bakan Yılmaz, Evlenecek çağa gelmiş evlatlar yetiştiren anne babaları tebrik ediyorum. Allah herkese de evlenecek çağa getirecek evlatlar nasip etsin. Birlikte bahtiyar ve ihtiyar, birbirlerine yoldaş, sırdaş ve arkadaş olsunlar. Bizim büyüklerimizin Muhabbet nazarıyla bakan kusur görmez diye bir sözü var. Birbirlerine muhabbet nazarıyla baksınlar diye konuştu.
     Yılmazın isteği üzerine Milletvekili Çalık, geline, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 3 çocuk önerisini hatırlatarak, evlilik cüzdanını verdi.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Yeter Erdine / Önder Felek
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Milli Savunma Bakanı Yılmaz ve BBP Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER