Milli kayakçı Aslı Nemutlunun hayatını kaybetmesi

Milli kayakçı Aslı Nemutlunun hayatını kaybetmesi -Erzurumda bir grup yönetici ve sporcunun Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık hakkında verilen cezaya tepki göstermek amacıyla gerçekleştirmek istediği yürüyüşe izin verilme


ERZURUM (A.A) - Erzurumda bir grup yönetici ve sporcunun Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık hakkında verilen cezaya tepki göstermek amacıyla gerçekleştirmek istediği yürüyüşe izin verilmedi.
     Palandöken Dağındaki Erzurum Kayak Kulübü önünde toplanan yaklaşık 20 kulübün yöneticisi, milli sporcu ve kayakseverler, düzenledikleri basın toplantısının ardından Erzurum Valiliğine kadar yürümek istedi.
     Ellerinde pankartlarla kayak yoluna kadar gelen gruba müdahale eden polis ekipleri, yürüyüşe izin vermedi. Bunun üzerine Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Nuri Tüzemen, bir grup sporcuyla, polis eşliğinde araçlarına binerek Erzurum Valiliğine geldi.
     Vali Sebahattin Öztürk ile görüşen Tüzemen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, isteklerini Vali Öztürke ilettiklerini belirtti. Taleplerini Öztürke anlattıklarını ifade eden Tüzemen, şunları kaydetti:
     Biz isteklerimizi bildirdik. Eğer bize destek olmazlarsa, bütün Erzurum kulüpleri olarak kayağı bırakacağımızı, hiçbir yarış organizasyonuna katılmayacağımızı bunu bizzat kendilerine söyledik. 2013te Dünya Snowboard Şampiyonası var. Burada hiçbir şekilde yer almayacağımızı, protestomuzu bu şekilde devam ettireceğimizi söyledik. Vali bey bize destek olacağını, bu durumu gerekli yerlere bildireceğini iletti.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Milli kayakçı Aslı Nemutlunun hayatını kaybetmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER