Milli Eğitim Müdürü Ceylandan veda mesajı

Milli Eğitim Müdürü Ceylandan veda mesajı


KAYSERİ (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, veda mesajı yayımladı.
     Ceylan, Milli Eğitim Müdürlüğünün internet sitesinden yayımladığı mesajda, vedalaşmaya karar vermek kadar bunu ifade etmenin de zor olduğunu vurguladı.
     Bunun, istenmese de sık yaşanan bir durum olduğunu belirten Ceylan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Yaklaşık bir yılı aşkın süredir onurla yürüttüğüm Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden ayrılarak, şahsa bağlı il müdürlüğü kadroma dönüyorum. Kısa zamanda çok sevdiğim Kayseri için her şeyin benim bulunduğum zamandan daha iyi ve güzel olmasını temenni ediyorum. Veda, çaresizliği ile idealleri arasına sıkışan insanın en anlamlı adımı olmalıdır. Her ayrılış önce duyguda belirir, duygu derinleştikçe düşüncede var olmaya doğru kararlı adımlarla ilerler. Ve nihayet sıra kaçınılmaz olarak söze geldiğinde yolculuk helal, yola direnmek azap olur. Yolculuk ki, yaşadığın yerde kendini bırakmaktır bir miktar. Yolculuk ki, yaşadığın, güldüğün, ağladığın, koştuğun, durduğun, sevdiğin yerden başını alıp gitmektir bir miktar. Bazen kaçmaktadır kurtuluş, bazen de kalmakta. Başarı, yapıp ettiklerin değil, gitmen gerektiğini hissettiğinde için acısa da arkana bakmadan gitmeye karar verebilmektir. Buraya kadar, nasibin gerisi başka yerde diyebilmektir.
     Ceylan, Kayseriye geldiği günden beri kendisini ve kurumunu her konuda destekleyen ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Milli Eğitim Müdürü Ceylandan veda mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER