Milli eğitim müdürleri Tarsus Kaymakamı

Milli eğitim müdürleri Tarsus Kaymakamı Güldibini ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Mersine bağlı ilçelerin milli eğitim müdürleri aylık olağan toplantılarını Tarsusta gerçekleştirdi.
     Mersin Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül ve beraberindeki ilçe milli eğitim müdürleri toplantı öncesinde Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibini ziyaret etti.
     Güldibi, özellikle okul öncesi eğitim konusunda yüzde 100 başarıyı yakalamak için çalışmaları daha çok yoğunlaştıracaklarını belirterek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak dershane ücretlerini karşıladığımız maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimizden biri geçtiğimiz günlerde yapılan üniversite giriş sınavlarında Türkiye bin 825ncisi olarak, önemli bir başarı elde etmiştir. Aynı şekilde hayırseverlerimizin de desteğiyle ekonomik durumu iyi olmayan 177 üniversite öğrencimize burs veriyoruz dedi.
     Eğitimin en öncelikli hedefleri olduğunu ifade eden Güldibi, eğitimin sadece devletin üstesinden geleceği bir iş olmadığını, Tarsustaki hayırserverlerin eğitime önemli ölçüde destek vermelerinden dolayı mutluluk duyduklarını ve bu desteğin devam etmesi yönünde çaba gösterdiklerini söyledi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül ise eğitimde başarı çıtasını daha da yükseltmek amacıyla yöneticiler olarak, öğretmenler ve velilerle el ele vererek çalışmalar yaptıklarını belirterek Milli Eğitim Bakanlığının kampüs okul projesini Tarsusta da hayata geçirmek istediklerini bildirdi.
     Ziyarete Çocuklar Duymasın adlı dizide Çaycı Hüseyin rolüyle tanınan Alpaslan Özmol da katıldı.
     Ziyaretin ardından milli eğitim müdürleri toplantısı yapıldı.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Milli eğitim müdürleri Tarsus Kaymakamı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER