Milli Eğitim değerlendirme toplantısı

Milli Eğitim değerlendirme toplantısı -Gümüşhane Valisi Mayda: Her öğrenci bizim için çok önemli, öğrencilerimizin başarısı okulunun başarıdır


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, her öğrencinin kendileri için çok değerli olduğunu, öğrencinin başarısının okuduğu okulun başarısı olduğunu söyledi.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Anadolu Meslek Lisesi Salonunda Milli Eğitim Değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Vali Maydanın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve okul müdürleri katıldı.
     Mayda, burada yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçen ay başlatılan ve her ay yapılması planlanan bu tür toplantıların çok yararlı olduğunu belirterek, Hem bilgi sahibi oluyoruz hem de arkadaşlarımızla değerlendirme imkanı buluyoruz dedi.
     Her öğrencinin kendileri için çok önemli, öğrencinin başarısının okulun başarısı olduğunu vurgulayan Mayda, şunları söyledi:
     Eğitim her milletin en iyi hizmetidir. İnsanın doğumundan ölümüne kadar devam ediyor. Birinci hedefimiz okulla gitmeyen hiçbir vatandaşımızın kalmaması. Her okul yöneticimiz kendi alanında bulunan bütün vatandaşların çocuklarının bir eğitim kurumuna devam etmesini sağlamak durumunda. Böylece çocuklarımızın, bütün vatandaşlarımızın eğitim almalarını ve okuma yazma becerisi kazanmalarını sağlamış oluruz.
     Milli Eğitim Müdürü Aktaş ise bu yılki başarının 2013 yılına da taşınması ve daha ileriye götürülmesi için çalışıldığını kaydederek, Eğitime ilgi, başarıya odaklı hassasiyet, görev süresi içerisinde bizim daha da başarılı olmamızı sağlamaktadır diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Milli Eğitim değerlendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER