Milletvekilleri Kaplan ve Akar, Gebze İlçe

Milletvekilleri Kaplan ve Akar, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - CHP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar, Gebze Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ercanı ziyaret etti.
     İl Genel Meclisi üyesi Telat Osmanoğulları ile Ercanı ziyaret eden Kaplan, CHP Gebze İlçe Örgütünce Sivas olaylarını anma yürüyüşünde meydana gelen olayda emniyet mensuplarının gruba biber gazı sıkmasının kendilerini üzdüğünü dile getirerek, Provokasyon yapan gençler bu işi birilerinin yönlendirmesi ile yapmışlarsa bunun ortaya çıkarılması gerekir. Bundan sonraki toplumsal olaylar için bu önemlidir dedi.
     Gebze Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ercan da olaylardan üzüntü duyduklarını ifade ederek, Biz de büyük üzüntü duyduk, söz konusu gençler birden ortaya çıktı diye konuştu. Ercan, biber gazı sıkılması konusunda herhangi bir emir verilmediğini kaydederek, Polis memurunun bir anlık refleksi sonucu biber gazı sıkıldı. Bu bir hataydı ve soruşturma sürüyor diye konuştu.
     Provokasyon yapan gençlerin olaydan bir gün sonra yakalandığını anlatan Ercan, Gençler hakkında yaptığımız soruşturmada, olayın bir anlık refleks sonucu geliştiğini söylendi. Yürüyenlerin CHP değil, marjinal bir grup olduğunu sandıklarını açıkladılar ifadelerini kullandı.
     Ercan, milletvekillerine kendi yazdığı Uyuşturucunun Harman Yeri ve Testi Kırılmadan kitaplarını hediye etti.
    
     Muhabir: Levent Altun
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Milletvekilleri Kaplan ve Akar, Gebze İlçe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER