Milletvekili Yetişten, SGK İl Müdürü Ekere

Milletvekili Yetişten, SGK İl Müdürü Ekere ziyaret


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ömer Ekeri ziyaret etti.
     Yetiş, Ekerle birlikte birimleri gezerek personellerle sohbet etti, makamında İl Müdürü Eker ile görüştü.
     Murtaza Yetiş, yaptığı açıklamada, sosyal güvenlik alanında yapılan dönüşümün Türkiyedeki dönüşüm çalışmalarının sembolü olduğunu belirtti.
     Eski ismiyle SSKdan SGKya bir dönüşüm gerçekleştirildiğini vurgulayan Yetiş, şunları kaydetti:
     Yani İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını kurumlarımızda toplumun geniş bir kesimlerinde oturtabilirsek ve aklımızı biraz daha çalıştırıp organizasyon yeteneğimizle işlerimiz daha hızlı nasıl yürür, daha efektif nasıl götürülür anlayışıyla kurumlarımızı, mekanlarımızı organize edebilirsek, sorunların büyük kısmı çözülecek.
     SGK il Müdürü Eker ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adıyamanda yaklaşık iki ay önce göreve başladım. İnşallah milletvekillerimizin desteğiyle Adıyamanda güzel hizmetlere vesile oluruz. SGKnın hizmet alanlarının diğer kurumlardan farklı bir yanı var. SGKnın dışarda rehberlik görevi var, çünkü iş ve işleyişleri için hakları tanıtma görevimiz var. İçerde de tezgahtar gibi hizmet etme mecburiyetimiz var diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Milletvekili Yetişten, SGK İl Müdürü Ekere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER