Milletvekili Kavaklıoğlundan gaziye ziyaret

Milletvekili Kavaklıoğlundan gaziye ziyaret


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, 22 Temmuzda Hakkari Dağlıcada düşen ve 5 askerin şehit olduğu helikopter kazasında yaralanan Uzman Çavuş Ramazan Aylanın Bor Şeker Mahallesinde bulunan baba evini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Aile bireylerinin yanı sıra mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette kahramanlık öyküsünü dinlediği Gazi Ramazan Aylan ile yakından ilgilenen Kavaklıoğluna Aylan ailesi ilgi ve destekleri için teşekkür etti.
     Gazinin ailesinin acısına ortak olmak istediklerini belirten Kavaklıoğlu, Niğdemizin bağrından çıkarak vatanı ve milleti için canını düşünmeden savaşmış ve bir vazifedeyken gerçekleşen elim kazada yaralanmış olan Ramazan kardeşimize minnetimiz sonsuzdur. Allah askerimizi ailesine bağışlamıştır. Buradan bir kez daha tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Milletimiz şehidini asla unutmaz. Bu topraklarda, Türk bayrağının altında başımız dik bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Milletvekili Kavaklıoğlundan gaziye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER