Milletvekili Erdoğan, Oğuzeli Kaymakamı Gülü ziyaret

Milletvekili Erdoğan, Oğuzeli Kaymakamı Gülü ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyet, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gülü ziyaret etti.
     Milletvekili Erdoğanın makamından yapılan açıklamaya göre, ilçeye yeni atanan Kaymakam Gülü ziyaret eden Erdoğan, hayırlı olsun dileklerini iletti.
     Kaymakamların ilçelerin gelişmesinde önemli görevler aldığını vurgulayan Erdoğan, Oğuzelinin önemli bir ivme kazandığını ve hızla gelişimini sürdürdüğünü, taze kan olarak gördükleri yeni kaymakamın da bu ivmede önemli rol oynayacağını belirtti.
     Kaymakam Güle yeni görevinde başarılar dileyen Erdoğan, şunları kaydetti:
     Biz siyasiler Oğuzelinin gelişmesi ve kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Değerli Gül, belediyemiz ve sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek önemli başarılara imza atacaktır. Oğuzeli, çok önemli bir ilçemizdir. Gaziantepe hava yolu ile kim gelirse gelsin Oğuzelinden geçmek zorundadır. İlçemizde geçmişte başlatılan çalışmaların hızla tamamlanacağını, hizmetlerin daha hızlı ve seri olarak getirileceğine inanıyorum. Ben Oğuzelinin milletvekiliyim. Burada yapılacak olan her türlü çalışmanın yanında olacağım. Gerekli her türlü desteği vereceğim. Göreve yeni başlayan Güle başarılar diliyorum.
     Kaymakam Arif Gül ise Oğuzelini seçerek göreve talip olduğunu ifade etti.
     İlçe için temiz ve yeni bir sayfa açılacağını, bu sayfanın başlığına hizmet yazacaklarını belirten Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Bu güzel ilçemizi seçerek geldim. Burasının benim mesleki kariyerim için çok önemli olacağının farkındayım. Arkamızda siyasi desteği de bulursak birçok şeyi başarmamak için hiçbir neden yoktur. Öncelikle Oğuzelinin bütün kademelerinden insanları sivil toplum kuruluşları ve belediyemizi yanımıza alarak ilçenin öncelikli sorunlarını birlikte tespit edecek, kendimize bir yol haritası hazırlayacağız. Önceliğimiz eğitim, sağlık ve ulaşım olacaktır. Hayalimizde gelişmiş, kalkınmış ismine yaraşır bir Oğuzeli vardır. Eminim bunu hep birlikte başaracağız.
     Milletvekili Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonra ilçe esnafını da dolaştı.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Milletvekili Erdoğan, Oğuzeli Kaymakamı Gülü ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER