Milletvekili Demiröz, taziye ziyaretinde bulundu

Milletvekili Demiröz, taziye ziyaretinde bulundu


BİTLİS (A.A) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, teröristlerin, Bitlisin Ortakapı köyündeki askeri birliğe düzenlediği saldırıda şehit olan 3 geçici köy korucusunun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Demiröz, Mutkinin Selman köyüne giderek, saldırıda şehit olan Mehmet Şerif Aysal ve Mehmet Can Yeşildağın ailelerine, Açıkalan köyüne giderek de İzzettin Balın ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.
     Ziyarette Demiröz, yaşanan bu elim olayın yüreklerde derin acılar meydana getirdiğini belirterek, ancak bu saldırıların, milletin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirdiğini ve teröre karşı birlik olmasını sağladığını söyledi.
     Bu tür olaylardan medet umanların, hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını ifade eden Demiröz, şöyle konuştu:
     Halkımız bu olaydan sonra, teröre karşı tepkisini ortaya koydu. Vatandaşın bu duruşu, gelecek adına bizi daha da umutlandırdı. Milletine ihanet edenler, hiçbir zaman iflah olamaz ve bu saldırıları yapanlar da iflah olmayacak. Terörden, hukuk ve siyaset, ekonomik kalkınma, demokratik açılım ve özgürlükler alanında yapılacak iyileştirmelerle topyekun mücadele ederek er geç kurtulacağız. Böylece ülkemiz hak ettiği gelişmiş ülkeler düzeyine ulaşacak. Milletimiz de huzur ve refaha kavuşacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şehitlerimize Allahtan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.
     Zor şartlar altında görev yapan korucuların özlük haklarında ve çalışma şartlarında iyileştirme yapılması için, hem bakanlarla hem de Başbakan ile gerekli görüşmeleri yapacağını ifade eden Demiröz, meydana gelen olaya karşı halkın büyük tepki gösterdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Milletvekili Demiröz, taziye ziyaretinde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER