Milletvekili Bakbak ve Başkan Tahmazoğlu, ihtiyaç

Milletvekili Bakbak ve Başkan Tahmazoğlu, ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkmenler Mahallesinde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, Türkmenler Mahallesinde ihtiyaç sahibi 5 ailenin evine misafir olarak sorunlarını dinleyen Milletvekili Bakbak ve Başkan Tahmazoğlu, ailelere hayırlı ramazanlar dileyerek çeşitli yardımlarda bulundu.
     Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu ile ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Milletvekili Derya Bakbak, ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygusunun en üst düzeye ulaştığı bir ay olduğunu belirtti.
     Vatandaşların sorunlarını çözümü için çalıştıklarını ifade eden Bakbak, Bizler insana insan olduğu için değer veren bir partinin mensuplarıyız. Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üreterek sorunları gidermek. Ramazan bayramının yaklaştığı şu günlerde amacımız vatandaşımızın yaşam standardı yüksek, daha sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamaktır dedi.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Milletvekili Bakbak ve Başkan Tahmazoğlu, ihtiyaç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER