Milasta vatandaşlara Zafer Menüsü dağıtıldı

Milasta vatandaşlara Zafer Menüsü dağıtıldı


MUĞLA (A.A) - Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi tarafından vatandaşlara Zafer Menüsü dağıtıldı.
     Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürkün Sakarya Savaşından sonra Türk ordusu için hazırlattığı kuru fasulye, bulgur pilavı, üzüm hoşafından oluşan Zafer Menüsü, vatandaşlara dağıtıldı.
     Derneğin Lozan Caddesindeki hizmet binası önünde düzenlenen etkinlikte konuşan Milas Şube Başkanı Eliz Kara, Cumhuriyetin 89. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Mustafa Kemal Atatürkü, Onun en sevdiği yemek menüsüyle belgesel gösterimleri eşliğinde, halka sunarak anmak ve anlatabilmek için etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Tarihte Zafer Menüsü olarak adlandırılan ve Milli Mücadelenin sosyal sembollerinden olan yemekleri Cumhuriyet Karavanası olarak sunduklarını anlatan Kara, hedeflerinin güçlerini hatırlamak, hatırlatmak ve Atatürk gibi düşünmeye davet etmek olduğunu kaydetti.
     Etkinliğe Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Milas Garnizon Komutanı Hava Silah Sistem Albay Hasan Hüseyin Kanbur, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daire amirleri, Yeni Milasspor Kulübü futbolcuları ve Milaslı vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Milasta vatandaşlara Zafer Menüsü dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER