MHP Kırıkkale İl Başkanlığında bayramlaşma

MHP Kırıkkale İl Başkanlığında bayramlaşma


KIRIKKALE (A.A) - MHP Kırıkkale İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine eski Sağlık Bakanlarından Osman Durmuş katıldı.
     Durmuş, burada yaptığı konuşmada, MHPnin demokrasiyi sonuna kadar yaşaması gerektiğini ve kişilerin tüzükte belirtilen imzayı alarak genel başkanlığa aday olabileceğini söyledi.
     Mahkemenin kadıya mülk olmadığı gibi Devlet Bahçelinin de mülk olmadığını ifade eden Durmuş, şöyle konuştu:
     Ortaya koyduğunuz referanslar önemli. Türk milliyetçiliği hareketini bir mandacılığa, himayeciliğe teslim edecekseniz o zaman kusura bakmayın. Bugün ben Devlet Bahçelisiz asla diyorum. Yarın bir başka arkadaşımız gelirse olmaz demem. Ama alternatifi ne olabilir. Alternatifi Türk devletinin yükselişi, Türk milletinin yükselişi, birliği, beraberliği sürdürecek kişidir. Oda şu anda ortada yok. Onun için bu seçim ülküdaşlarımı birbirine düşürmemeli. Ancak kurultay kararını verecek delegelerdir. Ve bu bir yarıştır. Saygıyla yarışsınlar. Ama bana sorarsanız, ben mevcut sistemin değişmesinden yana değilim. Değişirse ben yine milliyetçiyim, yine ülkücüyüm ama siyasette yokum. Birilerinin hesabına göre davrananların Milliyetçi Hareket Partisinin lider kadrosunda işi olamaz, olmamalı.
     Konuşmaların ardından İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ile Durmuş, partililerle bayramlaştı, sohbet etti.
     Muhabir: Fatih Gökmen
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber MHP Kırıkkale İl Başkanlığında bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER