MHP İl Başkanlığı iftar yemeği verdi

MHP İl Başkanlığı iftar yemeği verdi


KAYSERİ (A.A) - MHP İl Başkanlığı iftar yemeği verdi.
     Kıranardı Şelale Restorandaki yemeğe MHP MYK Üyesi Mustafa Eraslan, Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, İl Başkanı Mete Eke, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ülger, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, ilçe başkanları, eski il başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldı.
     Halaçoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, Suriyede yaşanan olaylara değinerek, olayların temelinde Büyük Ortadoğu Projesinin yattığını savundu.
     Halaçoğlu, İslam coğrafyaları yer altı kaynakları bakımında çok zengin. Son günlerde yaşanan olaylara baktığımızda emperyalist anlayışların bu ülkelerde insanları geri bırakan, eğitimsiz bırakan bir politika izlediklerini ve bu ülkelerde kendilerine payanda olacak yönetimler tespit etmeye çalıştıklarını biliyoruz. Suriyedeki olayların temelinde yatan aslında Büyük Ortadoğu Projesidir dedi.
     İl Başkanı Mete Eke de son dönemde gerçekleştirilen terör saldırılarını kınadığını belirterek, Şehitlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Analar ağlamasın, silahlar sussun, barışın dili hakim olsun, tetikten eller çekilsin, kan dursun dedikçe terör şımarmış ve saldırılarını her gün artırmıştır. Ülkemiz, basiretsiz ve millet gerçeğini idrak edemeyenler tarafından göz göre göre bölücülük tuzağına sürüklenmiştir diye konuştu.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber MHP İl Başkanlığı iftar yemeği verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER