MHP İl Başkanı Çetin:

MHP İl Başkanı Çetin: -2B meselesi yüzünden insanları bayrağa, devlete düşman etmeye gerek yoktur


ANTALYA (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Başkanı Osman Çetin, 2B meselesi yüzünden insanları bayrağa, devlete düşman etmeye gerek yoktur dedi.
     Osman Çetin, Atatürk Parkındaki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, Türkiyede en çok 2B arazisinin Antalyada olduğuna dikkati çekti. 2B arazilerinin rayiç bedellerinin çok yüksek olduğunu savunan Çetin, fiyatlarda düzenleme yapılması için her türlü tepkiyi göstereceklerini bildirdi.
     Seçim dönemlerinde 2Blerin halka bedelsiz dağıtılacağı yönündeki söylemlerin gerçek olmadığının da ortaya çıktığını savunan Çetin, Bu fiyatlarla hiçbir vatandaşımız 2Byi tapulandırarak taksitlendirerek ya da peşin olarak alması pek mümkün gözükmemektedir. Bu nedenle komisyonların bir an önce tekrar bir araya gelip, rayiç bedelleri yeniden gözden geçirmesi gerekmektedir dedi.
     2B Yasasına karşı olmadıklarının altını çizen Çetin, şöyle devam etti:
     2B Yasası çıkmalı, tapuları milletimize bir bedel karşılığında dağıtılmalıdır. Kanayan yara durdurulmalıdır. Yalnız fiyat konusunda sıkıntılar var. Rayiç bedel sıkıntısı var. Fiyatların değiştirilebilmesi için her türlü tepkiyi göstereceğiz. 2B meselesi yüzünden insanları bayrağa, devlete düşman etmeye gerek yoktur. Fiyatlarla ilgili düzenleme bitene kadar halkımızla her türlü mücadeleye devam edeceğiz.
    
     -Okullardaki süt dağıtımı-
    
     Osman Çetin, okullarda süt dağıtımının ardından bazı öğrencilerde rahatsızlık yaşandığını da hatırlattı. Çocukların sağlığıyla oynanmaması gerektiğini belirten Çetin, Dağıtılan sütlerin ihalesinin nasıl yapıldığı ve hangi şartlarda çocuklara ulaştırıldığı belli değil. Yetkililerin bu konuyla ilgili daha hassas olmaları gerekir. Bu konunun takipçisi olacağız diye konuştu.
    
     -3 Mayıs Türkçülük Günü-
    
     Çetin, 3 Mayıs tarihinin aynı zamanda Türkçülük Günü olduğunu da hatırlattı. Milliyetçiliğin dünya milletleri arasında geçen mücadelede, sosyal yapıdaki en büyük silah ve güç olma özelliğini koruduğuna değinen Osman Çetin, Türk milliyetçilerinin çıktıkları yolda hiçbir mücadeleden geri dönmediklerinin altını çizdi.
     Osman Çetin, şunları kaydetti:
     Globalleşen dünyanın sinsi atmosferinde milleti millet yapan değerlerin kurban edilmesini tüm güçleri ile savunanlar, Türk milliyetçilerinin iman ve azmi karşısında tutunamayacaklardır. Türk milliyetçileri çıktıkları hiçbir yoldan geri dönmemişlerdir. Ufkun genişliğinde verdikleri mücadelede şartların en ağır yönünü yaşasalar bile zafer her daim bizlerin olmuştur.
     (MUH-GÜÇ)
<< Önceki Haber MHP İl Başkanı Çetin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER