MHP Gülşehir İlçe Başkanı Ergen:

MHP Gülşehir İlçe Başkanı Ergen: -Çalışanlar Mahallesi Kooperatif Evleri ve Karavezir Mahallesinde ilçenin kanalizasyonunun Kızılırmaka rast gele akıtılmasıyla meydana gelen lağım kokusu ciddi bir boyuta geldi. Bu kötü koku, vatandaş


NEVŞEHİR (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Abdullah Ergen, Çalışanlar Mahallesi Kooperatif Evleri ve Karavezir Mahallesinde ilçenin kanalizasyonunun Kızılırmaka rast gele akıtılmasıyla meydana gelen lağım kokusu ciddi bir boyuta geldi. Bu kötü koku, vatandaşları evlerine giremez ve yemek yiyemez hale getirdi dedi.
     Ergen, yaptığı açıklamada, ilçede kötü bir kokunun olduğunu ileri sürerek, vatandaşların bundan rahatsız olduğunu söyledi.
     Ergen, Özellikle Çalışanlar Mahallesi Kooperatif Evleri ve Karavezir Mahallesinde ilçenin kanalizasyonunun Kızılırmaka rast gele akıtılmasıyla meydana gelen lağım kokusu ciddi bir boyuta geldi. Bu kötü koku, vatandaşları evlerine giremez ve yemek yiyemez hale getirdi. 4 aydır hala bu sorunun çözülememesinin ne anlama geldiğini ilçe halkının takdirine bırakıyorum diye konuştu.
     Sorunun proje aşamasında olduğunun söylendiğini belirten Ergen, şunları kaydetti:
     Madem böyle bir sorun oluşacaktı neden önceden projesi hazırlanmadı- Sorun oluştuktan sonra mı proje hazırlanır, önce mi- Bu ilçe halkı daha ne kadar bu kokuya katlanacak- 2009 yılında başlayan HES projesi dahilinde bu sorunun oluşması hesaplanmadı ise, bu beceriksizlik değil de nedir-
     Gülşehir halkının mutlaka bu çöp alanına bakmasını istiyorum. Armut Boğazı bölgesine belediye tarafından atılan çöpler rüzgar vasıtasıyla savrulmuş durumda. En önemlisi yağmur suları vasıtasıyla ilçe şebekesine karışma ihtimali çok yüksek. Çalışanlar Mahallesi halk çeşmesi de aynı tehlike ile karşı karşıya.
    
     Muhabir: Dilaver Can
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber MHP Gülşehir İlçe Başkanı Ergen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER