MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman:

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: 3 yıl içinde yapılacak 3 seçimle Türkiyenin geleceği şekillenecek


BİLECİK (A.A) - MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 3 yıl içinde yapılacak 3 seçimle Türkiyenin geleceğinin şekilleneceğini bildirdi.
     Büyükataman, partisinin Bilecik İl Teşkilatınca Söğüt ilçesine bağlı Küre beldesinde düzenlenen istişare toplantısında, Türkiyenin önemli bir zaman diliminde olduğunu söyledi.
     Genel Merkez ve tüm teşkilatların yerel seçimlere hazır olduğunu belirten Büyükataman, 3 yıl içinde yapılacak 3 seçimle Türkiyenin geleceği şekillenecek. Türkiyenin hemen hemen her seçim bölgesinde iddialıyız. İl kongrelerimizi büyük bir şevk ve heyecanla birlik içinde yaptık dedi.
     Büyükataman, 4 Kasımda gerçekleştirilecek Büyük Kurultaya, tüm partilileri davet etti.
     MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker de bu tür toplantılara katılımın fazla olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çalışmalarının sürdüğünü anlattı.
     Büyükataman ve Şeker, MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen, Küre Belediye Başkanı Cafer Köseoğlu, Küre Belediye Meclisi üyeleri, partinin ilçe başkanları ve partililerin katıldığı toplantının ardından Bozüyük Açık Cezaevinde hükümlü olarak bulunan eski MHP İl Başkanı Mesut Tekini ziyaret etti.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER