MHP Genel Başkanı Bahçeli Antalyaya gelecek

MHP Genel Başkanı Bahçeli Antalyaya gelecek


ANTALYA (A.A) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin hafta sonu Antalyada bazı programlara katılacağı bildirildi.
     MHP İl Başkanı Osman Çetin, il binasında düzenlediği basın toplantısında, Genel Başkanları Devlet Bahçelinin 9 Haziran Cumartesi günü saat 09.00da Ankaradan karayolu ile Antalyaya hareket edeceğini söyledi.
     Genel başkanlarının Antalyada ilk olarak Serik ilçesinde programlara katılacağını ifade eden Çetin, burada Serik Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve belediye hizmet binasının temel atma törenine katılacağını, daha sonra Kemerde Mustafa Minta Parkının açılışına katılacağını anlattı.
     Genel başkanlarının 10 Haziran Pazar günü ise Antalya İl Teşkilatını ziyaret edeceğini bildiren Çetin, daha sonra kentten ayrılarak Ispartaya gideceğini kaydetti.
     Çetin, bir gazetecinin Beykonak Belediye Başkanı Recep Turanın tutuklanmasını nasıl değerlendirdiği yönündeki sorusu üzerine, Başkanımızın tutuklanması bilinçli veya değil, ama adalet yerini mutlaka bulacaktır. Belediye başkanlığına da Belediye Meclisi üyesi Turhan Kara seçildi dedi.
     Deniz otobüsü seferlerinin başlamasını da değerlendiren Çetin, atıl durumda olan deniz otobüslerinin hizmete girmesinin hem vatandaşlar hem de turistler için iyi olacağını düşündüğünü kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP Genel Başkanı Bahçeli Antalyaya gelecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER