MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru, Vali

MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru, Vali Yılmazı ziyaret etti -Doğru: Valimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketi olan Kayseriye gitmesinden dolayı büyük onur duyduk


TOKAT (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Valiler kararnamesiyle Tokattan Kayseriye atanan Vali Şerif Yılmazı ziyaret etti.
     Yılmaza yeni görevinde başarılan dileyen Doğru, Kayseri Valiliği görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yılmazın başka bir yerde görevlendirilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Doğru, Sayın Valim siz buralara alıştınız. İl, ilçe her noktasını biliyor ve güzel hizmetler yapıyordunuz. Bu nedenle bir burukluğumuz var dedi.
     Vali Yılmazın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün memleketine gitmesinden dolayı gurur duyduğunu ifade eden Doğru, Valimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketi olan Kayseriye gitmesinden dolayı da büyük onur duyduk. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah hizmetlerinize en güzel şekilde Kayseride devam edeceksiniz. Ailenize, şahsınıza bu güzel görevin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili ve yönetimi olarak yeni görevinizde başarılar diliyorum diye konuştu.
     Vali Yılmaz ise Tokatta görev yaptığı süre içerisinde Doğrunun kendisine büyük destek ve katkısı olduğunu söyledi. Siyasi partilerin Tokat adına yapılan tüm çalışmalarda bir amaç doğrultusunda hizmet etmesinin, bir arada olmasının işlerini kolaylaştırdığını belirten Yılmaz, Meclis içi ve dışındaki tüm partilerin bu yakınlık ve birlikteliğini Tokat adına çok önemli buluyorum, inşallah daim olur. Bizlerin de görev süresi belli. Büyüklerimiz takdir ettiler. Anadolumuzun kadim bir şehrinden başka bir kadim şehrine gideceğiz. Orta Anadolunun ticari ve ekonomi olarak en önemli şehirlerinden birisinde hizmete devam edeceğiz. İnşallah burada olduğu gibi orada da insanımız memnun kalır. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Doğru, Vali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER