MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan: -Hükümetin içeride uyguladığı politikalar ile uyguladığı dış politika, ülkenin başına bela olmuştur


DENİZLİ (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Hükümetin içeride uyguladığı politikalar ile uyguladığı dış politika, ülkenin başına bela olmuştur dedi.
     Ayhan, MHP Denizli İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiyede yürütülen politikaların ülkeyi kaosa sürüklediğini iddia ederek, Mevcut hükümet, özellikle terör konusunda caydırıcı bir önlem almamıştır. Hükümet, her gün angajman kurallarını teröre karşı uluslararası politikalarda değiştirir olmuştur diye konuştu.
     Terörün hala ülkenin en önemli sorunu olmaya devam ettiğini kaydeden Ayhan, şöyle devam etti:
     Dün İzmirde meydana gelen olay, terörün Anadoluya yayılmasının başlangıcı değildir. Daha önce de olmuştur. Hükümetin gidişatından terörü önlemeye yönelik olarak ümitli olmadığımızı ifade etmek istiyorum. Bölücülüğü, açılım politikalarıyla AKP diriltmiştir. Hükümetin içeride uyguladığı politikalar ile uyguladığı dış politika, ülkenin başına bela olmuştur. Arap ve Türkmenlerin bizim sınırı geçip Türkiyeye gelmelerine sebep olmuştur. Kürtlerin otonom bölge kurmalarına imkan sağlamıştır. Uygulanan politikalar bu doğrultudadır. Hükümet hem diğer ülkelerin hem de PKKnın tuzağına düşmüştür.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER