MHP Genel Başkan Adayı Çakar:

MHP Genel Başkan Adayı Çakar: -Ben MHPnin gelecek genel seçimlerde en azından ana muhalefet, ama normalde iktidar olacağını düşünüyorum


ISPARTA (A.A) - MHP Genel Başkan Adayı Ahmet Çakar, Ben MHPnin gelecek genel seçimlerde en azından ana muhalefet, ama normalde iktidar olacağını düşünüyorum dedi.
     Çakar, partisinin Isparta İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı İsa Yalçın ve partililerle bir araya geldi.
     Çakar, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 Kasımda gerçekleştirilecek parti kongresi dolayısıyla Türkiyedeki il teşkilatlarını gezdiklerini söyledi. Bu kapsamda Ispartaya geldiklerini ifade eden Çakar, kendisini kabul eden İl Başkanı Yalçına teşekkür etti.
     Türkiyenin çok zor şartlardan geçtiğini ileri süren Çakar, kongrenin bu döneme denk gelmesinin de ayrı bir öneme sahip olduğuna dikkati çekti. Ahmet Çakar, Türkiyede bir algı savaşının olduğunu, milletin algısının da düşmanın eline geçtiğini savundu.
     MHPnin 4 Kasımdaki kongreden çok güçlü ve taze çıkacağını inandığını belirten Ahmet Çakar, şöyle konuştu:
     Gerçek demokratlar milliyetçilerdir. Halkımız 60 yıldan bu yana demokratlara oy vermektedir ancak gerçek demokratların farkında değillerdir. Bizim de kendimize göre eksikliklerimiz var. Bunları tamamlayacağız. Milletimizi aydınlatacağız. Kendimizi fark ettireceğiz. Ben MHPnin gelecek genel seçimlerde en azından ana muhalefet, ama normalde iktidar olacağını düşünüyorum.
     MHP Kongresinin çok adaylı demokratik bir kongre olacağına inancını dile getiren Çakar, kongrenin sonunda kim genel başkan seçilerse seçilsin onun emrinde davaya hizmet etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.
     Çakar, daha sonra Yalçın ve partililer ile bir süre görüştü.
    
     Muhabir: Murat Yolcu / Güç Gönel
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Adayı Çakar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER