MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya:

MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya: -10. Olağan Büyük Kurultayda hemşehrileri olarak, Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin yanındayız


OSMANİYE (A.A) - MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya, 4 Kasım 2012 günü yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayda hemşehrileri Devlet Bahçeliyi destekleyeceklerini açıkladı.
     Kaya yaptığı yazılı açıklamada, 04 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayda Düziçi ilçe teşkilatı olarak, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeliyi destekleyeceklerini bildirdi.
     Dürüstlüğü, ilkeli siyasetiyle Türk siyasi hayatında mümtaz bir yere sahip olan Bahçeli nin her zaman yanında olacaklarını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Bugün Türk milletinin, sayın Devlet Bahçelinin siyasi birikimine, ilkeli, dürüst ve sağduyulu siyasetine her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. Göğsümüzdeki imanla gönlümüzdeki aşkla bilge liderimiz, Türkmen beyimizi ülkemize başbakan yapmaya, güçlü ülke ve Türkiye ülkümüzü gerçekleştirmeye and içtik. Düziçili hemşehrileri olarak desteğimiz ve dualarımız sonsuza kadar onunla birliktedir.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER