MHP Bilecik Teşkilatının 2012 yılı değerlendirmesi

MHP Bilecik Teşkilatının 2012 yılı değerlendirmesi -MHP Bilecik Milletvekili Şeker: 2012 yılında Bilecike teşvik konusunda haksızlık yapılmıştı, bu haksızlık giderildi ve önümüzdeki yıllar için Bilecike şans doğdu (Foto


BİLECİK (A.A) - MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, 2012 yılında Bilecike teşvik konusunda haksızlık yapıldığını öne sürerek bu haksızlığın giderildiğini ve gelecek yıllar için Bilecike şans doğduğunu söyledi.
     Şeker, Kent Ormanındaki toplantıda, merkez ve ilçelerin 2012 yılında yaşadığı genel sorunları değerlendirerek, teşvik sorununun çözülmesinin ardından Bilecike yapılan haksızlığın giderildiğini söyledi.
     Bilecikin 2012 yılındaki en önemli konusunun teşvik olduğunun altını çizen Şeker, şöyle konuştu:
     Bilecik 1. bölgedeydi. Biz tabi ki Bilecikin 1. bölgede olmasını isteriz ama İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi kentlerle 1. bölgede aynı tutulmamız Bileciki mağdur ediyordu. 2012 yılında Bilecike teşvik konusunda haksızlık yapılmıştı, bu haksızlık giderildi ve önümüzdeki yıllar için Bilecike şans doğdu. OSBlerin daha verimli olabilmesi için İl Özel İdarenin ve İl Genel Meclisinin yönetimden çıkması gerekir. Siyasetçiler OSBlerden ellerini çekmelidir. Türkiyede uygulanan tarım politikaları yanlış ve Bilecikte uygulanan yanlış tarım politikalarından en fazla etkilenen iliz. İlçe ve köylerde tarım azaldı ve göçler sebebiyle nüfus giderek azalıyor.
     Toplantıya, MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin ve Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Bayraklı ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber MHP Bilecik Teşkilatının 2012 yılı değerlendirmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER