MHP Bilecik Milletvekili Şeker Gölpazarında incelemelerde

MHP Bilecik Milletvekili Şeker Gölpazarında incelemelerde bulundu


BİLECİK (A.A) - MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Gölpazarında çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.
     Şeker, MHP İl Başkanı Hüseyin Köymen, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin ve Gölpazarı İlçe Başkanı Osman Yay ile Kaymakam Ömer Şahin, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, 5. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanı Yarbay Gökhan İnan, Emniyet Amiri Fatih Doğan ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Tunayı ziyaret etti.
     Kentin sorunları hakkında bilgi alışverişinde ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiğini ifade eden Şeker, şöyle konuştu:B
     5. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığının kapanacağı yönündeki söylentiler, yol sorunu ve diğer konular hakkında yetkililerle görüştük ve işlerin takipçisiyiz. Gölpazarı son yıllarda çok geriye düştü. Ekonomik olarak tarım diyoruz ama tarımda da sıkıntılar var. Şu anda Yenipazar ve İnhisar ile en çok sıkıntı çeken yer Gölpazarı. Elimizde bir şey yok ama muhalefet olarak sorunları yukarıya aktaracağız. Eksikleri tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.
     Şeker, 5. Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanı Yarbay İnana ziyaretinde, son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit düşen askerler için başsağlığı dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber MHP Bilecik Milletvekili Şeker Gölpazarında incelemelerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER