MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz:

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz: -Akaryakıta yapılan zamlar hükümet tarafından derhal geri alınmalıdır


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, akaryakıta yapılan zamların hükümet tarafından derhal geri alınması gerektiğini savundu.
     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, çiftçilerin, küçük esnafın, işçilerin, emeklilerin, memurların ayın sonunu getiremediğini, zamların vatandaşları derinden etkilediğini kaydetti.
     Mazot, doğal gaz ve elektriğin pek çok üretimin önemli girdilerinden olduğunu belirten Yılmazın açıklaması şöyle:
     Bu zamlardan itibaren iğneden ipliğe yeni zamlar kaçınılmazdır. Ülkemizde ailelerin geçimi noktasında mevcut olan sıkıntılarına yenileri bu zamlarla beraber eklenmiştir. Afyonkarahisarda da durum çok farklı değildir. Çiftçimiz traktörüne mazot alamayacak, memurumuz, emeklimiz elektrik faturasını ödeyemeyecek durumdadır. Bu zamlar sadece bir kesimi değil yakın zamanda bütün piyasaları etkileyecek ve art arda birçok ürüne zamlar yapılması mecbur hale gelecektir. Hükümet memuru, kıt kanaat geçinen emekliyi, siftah yapamayan küçük esnafı, tarlasını ekip biçecek akaryakıtı, ineğine yem alamayan çiftçiyi unutmuştur.
     Son dönemde akaryakıta yapılan zamların, domino etkisi yapıp bütün sektörleri etkileyeceğini öne süren Yılmaz, zamların hükümet tarafından derhal geri alınması gerektiğini belirtti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER