MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz:

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz: Ramazan ayı rahmet, bereket ve huzur dolu bir aydır


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Ramazan ayının rahmet, bereket ve huzur dolu bir ay olduğunu bildirdi.
     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayına 19 Temmuz perşembe gününün akşamı itibariyle teravih namazını kılınarak girileceğini hatırlattı.
     Ramazan ayının 20 Temmuzda birinci günü olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayında, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu, sevgi ve saygımızı göstermeye, acılarımızı paylaşmaya, gerçekten ihtiyacımız vardır. Ramazan ayı, rahmet, bereket ve huzur dolu bir aydır. Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği sevgi, saygı hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki değerlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. Ramazan ayı, bir yıllık maddi ve manevi kirlerden temizleneceğimiz, insani duyguların coştuğu, tövbe edip hakka yönelme şuurunun geliştiği aydır. Manevi güzelliklerle dolu mübarek Ramazan ayı, müminler için manevi değeri çok yüksek bir rahmet mevsimidir.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER