MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -MHP Tokat İl Başkanı Polat: Kongreye Tokattan çok sayıda partiliyle katılacağız


TOKAT (A.A) - MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, Kongreye Tokattan çok sayıda partiliyle katılacağız dedi.
     Polat, parti binasında düzenlediği basın toplantısında 4 Kasımda yapılacak MHP 10. Olağan Kurultayına katılacakları belirlemek amacıyla ilçe başkanlarıyla toplantı yaptığını kaydetti.
     Tokatın diri bir teşkilata sahip olduğunu belirten Polat, kongreye yaklaşık 2 bin kişiyle katılabileceklerini söyledi.
     İlçelerden kongre için otobüs kalkacağını ifade eden Polat, Kongreye Tokattan çok sayıda partiliyle katılacağız. MHP, parti içi demokrasinin en yüksek olduğu partidir. Şuan 10a yakın adayımız var. MHPye yakışır bir kongre olacağından adımız gibi eminiz. Kongre sürecinden sonra önümüzdeki yerel seçim sürecine bakacağız şeklinde konuştu
     Ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Erbaa programında MHPli Belediye Başkanı Ahmet Yenihan tarafından karşılanması ve Yenihanın CHP otobüsüne çıkmasıyla ilgili eleştirileri değerlendiren Polat, şunları kaydetti:
     Biz kendisinden eminiz. Öz güveni olan birisidir. Nezaketli birisidir, nezaket göstermiştir. 2009 yılında yerel seçimlerde Sayın Başbakan, Orduya geçerken Erbaaya helikopteriyle uğrar ve orada sayın Yenihanla Başbakanın görüşmesi olmuştur. Ama onun neticesinde Yenihan, MHPden tekrar aday olarak seçim almıştır. Yani bunların itham olarak yayınlanması bana ucuz siyaset olarak geliyor. Tabii ki Kılıçdaroğlu bir siyasi partinin genel başkanıdır, Ahmet Yenihan da oranın belediye başkanıdır, nezaket göstermiş karşılamıştır.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER