MHPden Düziçi Devlet Hastanesine ziyaret

MHPden Düziçi Devlet Hastanesine ziyaret


OSMANİYE (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Düziçi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Salıoğlunu ziyaret etti.
     Vatandaşların hastanede doktor yetersizliğinden dolayı Osmaniye Devlet Hastanesine gönderildiğini, bu durumun da vatandaşlar için zaman ve maddi kayıplara neden olduğunu belirten Muhammet Kaya, siyasiler olarak bu konuya dikkat çekmek amacıyla bu ziyareti yaptıklarını söyledi.
     Düziçi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Faruk Salıoğlu da hastanede acil olarak göz, kadın doğum, çocuk hastalıkları, dahiliye ve acil serviste doktor ihtiyacı bulunduğunu ifade etti.
     Hastanede 2 aydır göz doktoru bulunmadığını, hastaneye gece 600, dahiliye servisine 350 olmak üzere 950 hastanın geldiğini, bu hastalara tek dahiliye doktoru ile yetişemediklerini belirten Salıoğlu, Yapımı süren yeni binada fiziki açıdan bazı eksiklikler olmasından dolayı binanın teslimatını alamadık. Düziçinde bazı doktorların bazı vatandaşlar tarafından tacize uğraması nedeniyle bazı doktor arkadaşlar şehirde kalmak istemiyor. Bu nedenle vatandaşların daha duyarlı hareket etmelerini ve doktorlara anlayış göstermelerini istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MHPden Düziçi Devlet Hastanesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER