Mezitli Belediye Başkanı Yıldırıma plaket

Mezitli Belediye Başkanı Yıldırıma plaket


MERSİN (A.A) - Mersin Üniversitesi, matematik profesörü Fahreddin Abdullayev, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırımı makamında ziyaret etti.
     Prof. Dr. Fahreddin Abdullayev, 4-9 Eylül 2012 tarihleri arasında Türkiye ve Ukraynanın ortaklaşa gerçekleştirdiği 6.Uluslararası Matematik Sempozyumuna verdiği destekten dolayı Yıldırımı ziyaret ederek, katkıları için bir plaket verdi.
     Yıldırımın katkılarıyla sempozyuma gelen yabancı konukları en iyi şekilde ağırladıklarını anlatan Abdullayev, Başkanımız sayesinde yabancı konuklarımızla birlikte Soli antik kentini gezme fırsatı da elde ettik. Konuklarımız, özellikle antik kentimizdeki geziden çok memnun kaldılar dedi.
     Yıldırım da, Almanya ziyaretinde olduğu için sempozyuma katılamadığını dile getirerek, Mersin Üniversitesinin bu yıl altıncısını düzenlediği sempozyuma katılan konukların Mezitlinin tarihi ve kültürel yerlerini gezmelerinde, ufakta olsa bir katkı sağlayabiliyorsak bizler için ne mutlu, sunmuş olduğunuz bu plaket için de ayrıca teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Mezitli Belediye Başkanı Yıldırıma plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER