Mezarlıklarda bayram temizliği

Mezarlıklarda bayram temizliği -Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarda temizlik çalışması yapıyor


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarda temizlik çalışması yapıyor.
     Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, mezarlıkların yıl içerisinde düzenli olarak bakım ve temizliklerinin yapıldığını söyledi.
     Belediye ekiplerinin çalı ve ot yoğunluğu altında kalan mezarları temizlediğini belirten Günaydın, Belediye olarak mezarlıklarda belirli zaman aralıklarıyla gerekli temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Mezarlıklarımızı bayram öncesi ziyarete hazır hale getiriyoruz. Ramazan ayı süresince manevi değeri büyük olan camilerimiz başta olmak üzere ibadethanelerimiz ve mezarlıklarımızda temizlik çalışmalarımızı sıklaştırdık dedi.
     Günaydın, vatandaşların geçekleştirilen çalışmalarla birlikte daha bakımlı ve temiz bir mezarlık ziyareti gerçekleştirebilmelerini amaçladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Mezarlıklarda bayram temizliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER