MESKİ Genel Müdürü Ülgenin belde ve

MESKİ Genel Müdürü Ülgenin belde ve köy ziyaretleri


MERSİN (A.A) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen, yatırım ve alt yapı çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla yaptığı mahalle ve köyleri gezilerinde vatandaşların sorunları ve taleplerini dinliyor.
     Akdeniz ilçesindeki Karacailyas Mahallesine giden Ülgen, davul zurna eşliğinde karşılandığı mahallede vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Kendisine gösterilen sıcak ilgi karşısında gururlandığını ve duygulandığını belirten Ülgen, yaptıkları çalışmaların Mersinin her bölgesinde devam ettiğini ifade etti.
     Ülgen, amaçlarının şehrin alt yapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak olduğuna işaret ederek, Bunun için hayata geçirdiğimiz projeleri başarıyla tamamlıyoruz. Bunun yanı sıra ekiplerimizle köyleri ve mahalleri geziyor, acil yapılacak işleri yerinde tespit edip çalışma başlatıyoruz. Ayrıca yeni talepler içinde iş programı hazırlıyoruz. Mahallelerimizin ve köylerimizin alt yapı ve içme suyu ihtiyaçlarının önemli bir bölümünü tamamladık dedi.
     Muhtarlara alt yapı çalışmaları hakkında teknik bilgiler veren Ülgen, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarının belirli bir program dahilinde devam ettiğini, yapılan yatırımlar ile 2040 yılına kadar su sorununu çözdüklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MESKİ Genel Müdürü Ülgenin belde ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER