Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı:

Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı: -Hemşehrilerimizin güzel bir bayram geçirmesi için çalışıyoruz


AMASYA (A.A) - Merzifon Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, Hemşehrilerimizin güzel bir bayram geçirmesi için çalışıyoruz dedi.
     Aydınlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmalarını şehri güzelleştirmeye yönelik çalışmalar ve Kurban Bayramında vatandaşların işlerini kolaylaştıracak çalışmalar olarak ayırdıklarını, her iki alanda da hizmet sunduklarını belirtti.
     Bayram tatilinde de belediyenin nöbetçi birimlerinin Merzifonluların hizmetinde olacağını hatırlatan Aydınlı, çalışmalar hakkında şunları kaydetti:
     Merzifonlu hemşehrilerimizin güzel bir bayram geçirebilmesi ve kurbanlarını rahat bir şekilde kesebilmeleri için belediye olarak çeşitli hizmetler sunuyoruz. Öncelikle çalışmalarımıza hayvan pazarındaki ultrasonlu kurban kontrol merkezi oluşturarak başladık. Bu sayede kurbanlık alan vatandaşımız veteriner hekim gözetimindeki bu merkezden faydalanabiliyor. Bunun yanı sıra cadde ve sokaklarda hijyen kurallarına uymayan ve insan sağlığını tehdit eden kesimlerin önüne geçebilmek üzere kesim yerleri hazırladık. İlçemizdeki Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanını inşa ederken bu amaçla da kullanabilecek şekilde yapıldı. Bu alanı bayram süresince kesim için uygun hale getirdik.
     Bayramda Merzifonun güzel bir görünüme sahip olması için çiçeklendirme ve ağaç bakımı çalışmalarının Park Bahçe Müdürlüğü tarafından yapıldığını da söyleyen Aydınlı, Bayramda kabir ziyaretlerinde ulaşımı kolaylaştırmak için otobüs seferleri gerçekleştirilecek. Şehir mezarlığında da bayram öncesi bakım yapıldı. Ziyaretler esnasında vatandaşlarımıza mezarlara dikilmek üzere çiçek hediye edilecek dedi.
     Aydınlı, ayrıca bayram öncesi ana caddelerde temizlik ve yıkama çalışmalarının yapılacağını da aktardı.
    
     Muhabir: Tuba Ceylan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER