Mersin Valisi Güzeloğlu, kamyoncuların sorunlarını dinledi

Mersin Valisi Güzeloğlu, kamyoncuların sorunlarını dinledi


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Erdemlide kamyoncular kooperatifini ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.
     Kooperatif Başkanı Ali Öztürkten bilgi alan Güzeloğlu, Mersindeki tüm ilçeleri ziyaret ederek esnaf ve sanatkarların sorunlarını yerinde dinlediğini söyledi.
     2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemlide inşa edilen tesisler hakkında bilgi veren Güzeloğlu, Tesisin yapıldığı yer şimdi uzak gibi görünse de gelecekte hem kent merkeziyle bütünleşecek hem de yeni açılan yollarla bölge daha da gelişecek. Bilindiği gibi Çeşmeli-Taşucu Otoban yolu bu tesislerin hemen yanından geçecek. O bölgeden ilçeye giriş verilecek. Bu da bölgenin gelişmesine katkı sunacak dedi.
     En büyük temennilerinin ülkedeki birlik ve beraberliğin bozulmaması olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, Çünkü en büyük zenginliğimiz bu. Bizim derdimiz esnafımızın, insanımızın evine helalinden ekmek götürmesidir. Bir kişiye aş, iş olacak ne varsa biz o işin peşindeyiz diye konuştu.
     Kooperatif Başkanı Öztürk de, 230 üyelerinin, 150 civarında da araçlarının bulunduğunu söyledi.
     Geçen yıl 3 olan tır sayısının bu yıl 50ye çıktığına işaret eden Öztürk, bölgede açılan maden ocakları sayesinde işlerinin açıldığını, ancak araçlarını park edecek bulmakta zorlandıklarını kaydetti.
     Mevcut kullandıkları alanın Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğüne ait olduğunu vurgulayan Öztürk, buraya ek 10 dönümlük arazinin daha kendilerine tahsis edilmesini istedi.
    
     Muhabir:Derviş Çömez/Veli Gürgah
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin Valisi Güzeloğlu, kamyoncuların sorunlarını dinledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER