Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı:

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı: Önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde çok daha iyi bir takım göreceksiniz


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligin Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdunda kulüp başkanı Ali Kahramanlı, Önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde çok daha iyi bir takım göreceksiniz dedi.
     Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam Orduspor ile yapılan maçta takımın performansını Çok iyi olmadığımız gibi, çok da kötü oynayan bir durumumuz yoktu diye nitelendirdi.
     Golsüz biten maçtan 1 puan alabildiklerini hatırlatan Kahramanlı, Yenemiyorsanız, yenilmemek de önemli. Bu anlamda dün 1 puan elde eden takımımızı kutluyorum. Daha iyisini de yapabilirlerdi. Ama bildiğiniz gibi başta uyum sorunu olmak üzere bazı sıkıntılarımız var dedi.
     Kahramanlı, dünkü maçta uyum sorununun ardından en büyük eksikliklerinin sakat ve cezalı oyuncuların bulunması olduğunu ifade ederek, Önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde çok daha iyi bir takım göreceksiniz. Çünkü her şeyden önce, uyum sorununu aşmış, hocamızın da dediği gibi kadronun neredeyse yarısını kullanamadığımız futbolcularımızın durumu düzelecek. Ardından çok daha iyi bir takım görüntüsü çizebilen kulüp haline geleceğiz diye konuştu.
     Gelecek hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacaklarını kaydeden Kahramanlı, Sivasspor, takımda çok büyük değişiklikler yapmayan, güçlü bir ekip. Ama biz de iyi kadro kuran bir takımız. Bu yüzden önümüzdeki hafta çok zevkli bir maç olacağını düşünüyorum dedi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER