Mersin İdmanyurdu çıkış arıyor

Mersin İdmanyurdu çıkış arıyor -Kulüp Başkanı Kahramanlı: -Takımdaki şanssızlığı kırıp, önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan almak istiyoruz -Yönetimin arkasında durduğu hocamız görevinin başında. Teknik direktör arayışımız sö


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdunun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, takımdaki şanssızlığı kırıp, 3 maçta en az 7 puan almak istediklerini bildirdi.
     Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle boş geçen haftaları en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.
     Bu süreçte hem teknik heyetin ve futbolcuların, hem de yönetimin yaşanan puan kayıplarını giderebilmek için nelerin yapılabileceğini araştırdığını ifade eden Kahramanlı, Bu boş geçen günlerde geçtiğimiz 7 haftanın değerlendirmesini enine boyuna yapma fırsatı bulduk. Çünkü geçtiğimiz 7 haftayı iyi değerlendirdiğimizi söyleyemem. Çünkü hem galibiyet yüzü göremedik, hem de sadece 4 beraberlik yaşayabildik dedi.
     Yaptıkları maçlardan 4 puan alabildiklerini ve puan cetvelinde Sanica Boru Elazığsporun ardından son sırada bulunduklarını hatırlatan Kahramanlı, şöyle konuştu:
     Takımdaki şanssızlığı kırıp, önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan almak istiyoruz. Bu kapsamda önümüzde Kasımpaşa maçı var. Galibiyet serisini buradan başlatmak istiyoruz. Önümüzdeki 3 maç kolay olmayacak. Ama Mersin İdmanyurdu zoru başaran bir takım. Takımda ciddi bir sorunumuz yok. Her Anadolu takımında olabilecek bazı sorunlar yaşıyoruz. Ama Kasımpaşa maçıyla taraftarımızı sevindirip, takımın moralini yerine getirmek istiyoruz.
     Kahramanlı, Teknik Direktör Nurullah Sağlamın takımdan ayrılacağı ve kulübün yeni teknik direktör arayışına girdiği yönündeki iddialara da değinerek, şunları kaydetti:
     Yönetimin arkasında durduğu hocamız, görevinin başında. Teknik direktör arayışımız söz konusu değil. Nurullah hoca, Türkiyede kariyeri olan önemli hocalardan birisi. Biz de böylesine bir değeri kaybetmek istemeyiz. Zaten böyle sıkıntılı günlerde de Mersine ve takıma önemli katkılar sağlamış bir kişiyi, bırakmak gibi bir durum söz konusu olamaz.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu çıkış arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER