Mersin İdmanyurdu, Galatasaraya bileniyor

Mersin İdmanyurdu, Galatasaraya bileniyor -Kulüp Başkanı Kahramanlı: -Bu ligde kimin kimi yeneceği hiç belli olmaz -İnşallah burada Galatasarayı yeneceğiz


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında Galatasarayı konuk edecek Mersin İdmanyurdunun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Bu ligde kimin kimi yeneceği hiç belli olmaz dedi.
     Kahramanlı, teknik heyet ve yöneticilerle birlikte Silifke ilçesine bağlı Narlıkuyu beldesindeki bir restoranda moral buluşması gerçekleştirdi.
     Kahramanlı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 yıl sonra aradan sonra Mersini, sevgiyi, barışı ve kardeşliği bir araya getiren Mersin İdmanyurdu takımıyla herkesin karşısına çıktıklarını söyledi.
     Mersin İdmanyurdunun bugünlere çok zor şartlarda ulaştığını ifade eden Kahramanlı, Bugün tabi ki bazı sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bunları inşallah herkesin desteği ve katkısıyla çözeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman zoru başaran bir yönetimiz. Buraya kadar hep zorluklarla geldik. Bugün iyi bir kadroya sahibiz, iyi bir takıma sahibiz dedi.
     Bu hafta zorlu Galatasaray maçına çıkacaklarını vurgulayan Kahramanlı, şöyle devam etti:
     Tabi ki Galatasaray maçı çok önemli. Büyük bir takım ve iyi bir kadroya sahip. Ama ne olursa olsun, Mersin İdmanyurdu da iyi bir takıma, kadroya sahip. Bu ligde kimin kimi yeneceği hiç belli olmaz. Kimin nerede ne yapacağı hiç belli olmaz. İnşallah göreceksiniz burada Galatasarayı yeneceğiz. İnanıyoruz ki bunu başaracağız. Futbolcularımız da bunun farkında. Futbolcularımız sahada gereğini yapacak. Futbolcularımız zaten gereğini de yapmak zorundadır. Çünkü saha onların, top onların elinde. Herkesin özverili çalışacağına inanıyoruz. Bu hafta taraftarlarımızın desteğiyle galibiyet alıp bütün taraftarımızı ve Mersinlileri sevindireceğiz.
     Mersin İdmanyurdunun yıllar sonra çıktığı Süper Ligde kalıcı olacağını belirten Kahramanlı, bunu da hep birlikte olarak başaracaklarına dikkati çekerek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu, Galatasaraya bileniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER