Mersin İdmanyurdu, beraberlikten kurtulmak istiyor

Mersin İdmanyurdu, beraberlikten kurtulmak istiyor -Geride bıraktığı 6 haftada 4 beraberlik elde eden Mersin ekibi, galibiyetle tanışmayı hedefliyor -Kulüp Başkanı Kahramanlı: Takım kendini göstermeye başladı, ama şanssızlığım


MERSİN (A.A) - Kerem Kocalar - Spor Toto Süper Ligde 6 haftada aldığı 4 beraberlikle 4 puan toplayabilen Mersin İdmanyurdu, şanssızlığını kırmak istiyor.
     Ligin ilk haftasında Orduspor ile karşılaşarak sezona merhaba diyen Çukurova temsilcisi, henüz galibiyet göremedi.
     Geride kalan 6 haftada 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet gören kırmızı-lacivertliler, bu sezon Orduspora karşı golsüz berabere kalarak ilk puanını aldı. Daha sonraki haftalarda Sivasspor ile berabere kalan Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor ve Fenerbahçe maçlarından puansız ayrıldı.
     Gençlerbirliğinden de 1 puan alabilen Mersin İdmanyurdu, son olarak dün Trabzonspor ile deplasmanda yaptığı maçtan da yine beklediği 3 puanı bulamadı. İlk yarısını 1-0 önde tamamladığı sahadan 1-1 berabere ayrılan Mersin İdmanyurdu, bu sonuçla beraberlik sayısını ve puanını 4e yükseltmiş oldu.
     Ligdeki beraberlik hanesi en kalabalık takım niteliğiyle dikkati çeken kırmızı-lacivertlileri, üçer beraberlikle Orduspor, Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Trabzonspor takip ediyor.
     Avaraj farkıyla ligde 16. sıraya yerleşen kırmızı-lacivertliler, bu hafta kendi sahasında aynı puana sahip ve avaraj eksikliği nedeniyle kendisini bir sıra geriden takip eden Kayserispor maçında galibiyet hasretini dindirmek istiyor.
    
     -Hakkımız 3 puandı-
    
     Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, dün deplasmanda gerçekleşen ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Trabzonspor maçını, AA muhabirine değerlendirdi.
     İyi mücadele ettikleri karşılaşmadan beraberlikle ayrılmalarına üzüldüklerine ifade eden Kahramanlı, şunları söyledi:
     Almamız gereken bir maçtı. Oynayan, mücadele eden ve pozisyon üreten bizdik. Birinci devrede, ikinci devre gibi hızlı oynasaydık, belki de ilk yarı en az 3-0 biterdi. Biz Trabzonda 1 puanı hak etmedik. Hakkımız 3 puandı. Ama maalesef 1 puanla döndük. Aslında 1 puan da çok önemli. Ama hakkımız bu değildi. Takım kendini göstermeye başladı ama şanssızlığımızı yine kıramadık. Ne olursa olsun, bu şanssızlığı bir yerde kıracağız.
     Geçmişi bir kenara bırakıp, ilerleyen haftalarda yapacaklarıyla gündeme gelmek istediklerini ifade eden Kahramanlı, şöyle devam etti:
     Trabzonspor maçının sonucu ne olursa olsun, güzel bir maç yapıldı ve bitti. Artık bunu bir kenara bırakmalıyız. Önümüzde çok önemli Kayserispor maçı var. Kendi sahamızda yapılacak bu maçı almak istiyoruz. Bunun için teknik heyetimiz ve futbolcularımız çok istekli. Elimizden geleni yapıp, centilmenlik içerisinde Kayseri ekibini yenip, hanemize ilk 3 puanı yazdırmak istiyoruz.
    
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu, beraberlikten kurtulmak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER