Mersin İdmanyurdundan hakeme tepki

Mersin İdmanyurdundan hakeme tepki -Kulüp Başkanı Kahramanlı: -Dünkü maçta hakkımız 1 puan değildi. Ama hakem canımızı yaktı -Amrabat, açık şekilde Culioyu çekip yere düşürdü. Hakem her ne hikmetse Culioya sarı k


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Mersin İdmanyurdunun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Dünkü maçta hakkımız 1 puan değildi. Ama hakem canımızı yaktı dedi.
     Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında çok güzel bir oyun sergilediklerini belirterek, bu yüzden tüm teknik heyeti ve futbolcuları kutladı.
     Galatasaray gibi güçlü bir takımla yapılan karşılaşmadan 1 puan alabilmenin özellikle ligin sonlarında bulunan takımlar için kolay olmadığını ifade eden Kahramanlı, Futbolcularımız, iyi oynadılar, riske girmeden takım oyununun nasıl olması gerektiğini gösterdiler. Fakat dünkü maçta hakkımız 1 puan değildi. Ama hakem canımızı yaktı dedi.
     Maçın iyi irdelenmesi gerektiğini belirten Kahramanlı, şunları söyledi:
     Kalemizde gördüğümüz birinci gol, korner atışı sayesinde gerçekleşti. Ama o pozisyon nasıl korner oldu bilemiyorum. Hakem nasıl bir gözlem yaptı, anlamadık. Bariz bir auttu. Hadi bunu da geçtik, maçın son dakikalarında, pozisyona ister uzaktan bakın, ister yakından bakın, Amrabat, açık bir şekilde Culioyu çekip yere düşürdü. Hakem her ne hikmetse Culioya sarı kart gösterdi. Eğer bir hakemde Allah korkusu varsa, vicdan varsa, kimsenin etkisi altında kalmadan maçı yönetmesi lazım. Türkiye bugün o maçı konuşuyor. Herkes bu pozisyonun penaltı olduğunu da söylüyor. Biz kimsenin hakkını istemiyoruz, istemeyiz de. Ama kimse de bizim hakkımızı yemesin.
     Hakemlerin bazen Anadolu takımlarına karşı, yanlışlar yaptığını savunan Kahramanlı, bu konuları gündeme getirmeye devam edeceklerini kaydetti.
     Maç öncesinde bazı futbol otoritelerinin Mersin İdmanyurdunu Galatasaray açısından çantada keklik olarak gördüğünü ifade eden Kahramanlı, Durumun öyle olmadığını gösterdik. Geride 6 haftamız kaldı. Bu hafta deplasmanda Bursaspor ile karşılayacağız. Bundan sonraki maçlarımızdan artık puanlarla dönmemiz lazım. Mersin gibi bir kadroya ve takıma, puan cetvelindeki mevcut yer yakışmıyor. Futbolcularımız bu anlamda üzerlerine düşeni yapacak, zaten onlarda da bu işin farkındalar dedi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdundan hakeme tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER