Mersin Damızlık Sığır Yetiştiricileri

Mersin Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerine kredi desteği


MERSİN (A.A) - Yapı Kredi, Mersin Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile kredi protokolü imzalayarak, birlik üyelerine daha avantajlı tarım kredi fırsatları sunmaya başladı.
     Protokol imza törenine Mersin Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nuri Demirbaş, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Sorumlu Müdürü Sadık Gültekin, birliğin yönetim kurulu üyeleri ile Yapı Kredi Perakende Bankacılık Güney Anadolu Batı Adana Saha Müdürü Caner Duruer ve Yapı Kredi Toroslar Şube Müdürü Sibel Özmutlu katıldı.
     İmzalanan protokolle birlik üyeleri Yapı Kredi tarafından sunulan avantajlı tarım ve hayvancılık finansman fırsatlarından faydalanabilecek.
     Perakende Bankacılık Güney Anadolu Batı Adana Saha Müdürü Caner Duruer, banka olarak kuruluşlarından bu yana tarım ve hayvancılık sektörüne destek verdiklerini belirterek, Son yıllarda yaşanan kapasite ve üretim artışına paralel olarak bu alanlarda yenilikçi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yaygın şube ağımızın bulunduğu bu bölgede, alanında uzman çalışanlarımız, müşterilerimize hayvancılık ve tarım finansmanı konusunda danışmanlık vererek avantajlı finansman seçenekleri sunacak. Mersinde yaptığımız işbirlikleri sayesinde çiftçilerimizin tüm tarımsal ihtiyaçlarına yönelik finansman fırsatları sunmaktan büyük mutluluk duyacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Mersin Damızlık Sığır Yetiştiricileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER