Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan:

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan: -genel seçimlerin bir provası olacak olan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız


MERSİN (A.A) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Macit Özcan, Genel seçimlerin bir provası olacak olan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız dedi.
     Özcan, CHPnin Tarsus, Silifke ve Erdemli gibi önemli ilçelerde oy oranını arttırarak birinci parti konumuna geldiğini savundu.
     2014 yılında yapılacak yerel seçimlerden alınacak sonuçların, CHPnin ülke genelinde de iktidara geleceğinin bir işareti olacağını belirten Özcan, şunları kaydetti:
     Önümüzdeki yerel seçimlerde başta Mersin Büyükşehir Belediyesi ve 4 merkez ilçe olmak üzere Tarsus, Silifke, Erdemli, Anamur gibi önemli ilçelerde iddialıyız. Özellikle Tarsus, Erdemli, Silifke ve Taşucunda buluştuğumuz vatandaşlarımızın partimize gösterdiği ilgi ve alaka bizleri bir kez daha umutlandırdı. Biz de bu bilinçle çalışmalarımızı daha da hızlandırarak, genel seçimlerin bir provası olacak olan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER