Mersinde Bir Kitap da Sen Gönder

Mersinde Bir Kitap da Sen Gönder kampanyası başlatıldı


MERSİN (A.A) - Mersinde CHP Mezitli Gençlik Kollarınca Bir Kitap da Sen Gönder adıyla kitap toplama kampanyası başlatıldığı bildirildi.
     Mezitli İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, toplanan kitapların köy okullarına ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağı belirtilen kampanya, CHP İlçe Başkanı Ulaş Yılmazın da katılımıyla, Mezitli Belediyesi önünde başlatıldı.
     Kurulan stantta kampanyanın amacı hakkında bilgi veren CHP İlçe Gençlik Kolu Başkanı Çağrı Turan, şunları kaydetti:
     Kitap geçmişi aydınlatan, yaşadığımız günlere anlam kazandıran, geleceğe ayna tutan iyi bir dost, iyi bir arkadaştır. Böyle olmasına rağmen ne yazık ki Türkiye, kitabın az basıldığı, az okunduğu, az satıldığı ülkelerden biridir. Bizler bu eksikliği gidermek adına bir kitap kampanyası başlattık. Hedefimiz öncelikle kitabı olmayan köy okullarımız. Bu kapsamda evlerinizin raflarında bulunan ve belki de hiç dokunmadığınız kitaplarınızı bizlere ulaştırarak, geleceğin bir fidanını yetiştirme anlamında bizlere katkı sağlamış olacaksınız.
     Turan, kampanyaya destek vermek isteyenlerin, CHP Mezitli İlçe Başkanlığına kitapları teslim edebileceklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Mersinde Bir Kitap da Sen Gönder Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER