Merama yapılan NEÜnün çalışmaları devam ediyor

Merama yapılan NEÜnün çalışmaları devam ediyor


KONYA (A.A) - Merama yaklaşık 3 ay önce temeli atılan Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Kampüsündeki çalışmalar devam ediyor.
     NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, yaptığı konuşmada, inşaatın devam ettiği kampüsün Türkiyedeki en güzide kampüslerden biri olacağını söyledi.
     Meram Belediyesinin kendilerine sunduğu imkanı en iyi şekilde değerlendirmek için güzel bir projelendirme dönemi geçirdiklerini vurgulayan Şeker, Ortak derslikler inşaatı hızla yükseliyor. Ekimde ilk bölümü teslim edilecek ve öğrencilerimiz derse başlamış olacak dedi.
     Kalaycı ise Meramda 1 milyon metrekarelik alanda inşaat çalışmasının hızla devam ettiğini, kampüs alanından Konya manzarasının da gözleneceğini söyledi.
     İlk etapta yapılan yatırımın maliyetinin yaklaşık 22 milyon lira olduğunu aktaran Kalaycı: 27 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 3 binanın çok kısa bir sürede bitecek olması hem üniversitemiz ve öğrencilerimiz açısından hem de belediyemiz ve vatandaşlarımız açısından çok memnuniyet verici bir durum diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Merama yapılan NEÜnün çalışmaları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER