Mengen Belediye Başkanı Erarslan:

Mengen Belediye Başkanı Erarslan: -2 gün süren 28. Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivaline yaklaşık 25 bin kişi katıldı


BOLU (A.A) - Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, 2 gün süren 28. Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivaline yaklaşık 25 bin kişi katıldığını söyledi.
     Erarslan AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta düzenlenen ve iki gün süren 28. Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivalinin önceki yıllara oranla daha güzel olduğunu ifade etti.
     Festivalde çok sayıda etkinliğin düzenlendiğini belirten Erarslan, Hem Mengen halkı, hem de dışardan festivale katılmak ve izlemek için gelen vatandaşlarımız, doyasıya eğlenme fırsatı buldu. İki gün süren festivale yaklaşık 25 bin kişi katıldı. Her geçen yıl festivale olan ilgi artıyor dedi.
     Erarslan, festival kapsamında Ankara Off Road Kulübüyle birlikte Babahızır köyü yakınlarında Off-Road yarışması düzenlendiğini, yarışmaya 17 arazi aracının katıldığını ve binlerce kişinin yarışmayı izlemek için köye geldiğini belirtti.
    
     Muhabir: Hüseyin Varlık / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Mengen Belediye Başkanı Erarslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER