Memur

Memur-Senin 10 Milyon İmza Kampanyası -Memur-Senin kamuda çalışanların kıyafet serbestliği için başlattığı kampanyada, Kastamonuda yaklaşık 15 bin imza toplandı


KASTAMONU (A.A) - Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi İrfan Bakır, kamuda çalışanların kıyafet serbestliği için başlatılan 10 milyon imza kampanyasının son bulduğunu söyledi.
     Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 milyon imza kampanyası kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerde yaklaşık 15 bin imzaya ulaşıldığını belirtti.
     Kampanyanın 25 gün önce başladığını ifade eden Bakır, şunları kaydetti:
     Resmi dairelerimize stant kuramadık. Ama kurum amirlerinden kampanyamıza destek verip imza atanlar oldu. Şimdi imza sayısına baktığımızda bunu iyi buluyorum. Hava şartlarından kaynaklanan sebeplerle meydanlara stant açamadık. Eğer stantlar kurulsaydı Kastamonu bazında belki 30 bin ya da 40 bin imza olabilirdi. Yine de 15 bine yakın imza topladık. Bunun yanı sıra kampanya, okulların kapalı olduğu zaman dilimine denk geldi. Öğrencilerin olduğu bir döneme denk gelseydi kampanya 5 bin ya da 10 bin kadar daha imzamız olabilirdi.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER