Melikşah Üniversitesinin Yılın Spor Kulübü Başkanı

Melikşah Üniversitesinin Yılın Spor Kulübü Başkanı anketi -Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Yılın Spor Kulübü Başkanı seçildi


KAYSERİ (A.A) - Melikşah Üniversitesi öğrencileri, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysalı Yılın Spor Kulübü Başkanı seçti.
     Öğrenciler arasında yapılan ankette, Yılın Spor Kulübü Başkanı Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal oldu.
     Melikşah Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Soner Kartop ve öğrenciler, Aysalı, Türk Telekom Arena Stadyumu-nda ziyaret etti.
     Aysal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Melikşah Üniversitesinin ziyareti beni son derece duygulandırdı. Ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyor ve buradan da tüm Galatasaraylılara seslenerek onlara layık olmak için çalışacağıma söz veriyorum. Kayseriye geldiğimizde de üniversiteyi ziyaret etmek istiyorum diye konuştu.
     Üniversite hakkında Ünal Aysal-a bilgi veren Soner Kartop da Melikşahlı öğrenciler, Galatasaray Kulübü-nün bu yıl ki başarıları, fair-play anlayışı ve kulüp olarak dik duruşundan dolayı Ünal Aysal-ı Yılın Spor Kulübü Başkanı olarak seçti. Bizleri kırmayarak ziyaretimizi kabul den başkanımıza teşekkür ederim dedi.
     Kartop ve öğrenciler, Aysal-a plaket verdi. Aysal-da imzaladığı Galatasaray formalarını öğrencilere hediye etti.
     (MDA-ORC)
<< Önceki Haber Melikşah Üniversitesinin Yılın Spor Kulübü Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER