Melikşah Üniversitesinden Yüksekovaya yardım

Melikşah Üniversitesinden Yüksekovaya yardım -Kayseri Melikşah Üniversitesi, Yüksekovadaki liseye kütüphane ve konferans salonu yaptı


HAKKARİ (A.A) - Kayseri Melikşah Üniversitesince, Yüksekova ilçesinde bulunan liseye, kütüphane ve konferans salonu yapıldı.
     Melikşah Üniversitesi tarafından, kardeş okul olarak belirlenen Yüksekova İsmet Alkan Lisesine 60 kişilik kütüphane ve 95 kişilik konferans salonu yapıldı.
     Konferans salonu ve kütüphanenin açılışını, İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ yaptı.
     Melikşah Üniversitesi öğrencilerinden Nijeryalı Ömer Adam İbrahim, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki ay önce arkadaşlarıyla konuşup böyle bir yardım kampanyası başlatma kararı aldıklarını söyledi.
     İbrahim, şöyle konuştu:
     "Üniversitedeki arkadaşlarımla düşünüp böyle bir etkinlik kararı aldık. Üniversitedeki tüm öğrenciler bana destek verdi. Şubat ayından itibaren okul yönetimiyle irtibata geçerek kütüphane ve konferans salonu yaptırdık. Üniversiteden topladığımız kitapları da buradaki okula getirdik. İki gündür Yüksekovalı kardeşlerim için kütüphanedeki eksikleri tamamlamaya çalışıyorum."
     Yüksekovada gördüğü misafirperverlikten çok memnun olduğunu ifade eden İbrahim, ilk defa bu bölgeye geldiğini ve gördüğü misafirperverlikten çok memnun kaldığını söyledi.
    
     Muhabir: Mesut Varol
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Melikşah Üniversitesinden Yüksekovaya yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER