Melikgazi Çocuk Meclisinde kurs kayıtları başladı

Melikgazi Çocuk Meclisinde kurs kayıtları başladı


KAYSERİ (A.A) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisinin 2012-2013 yılı kurs kayıtlarının başladığını bildirdi.
     Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, meclisin ortaöğretim için tüm dersler, sportif ve sosyal yaşam ile rehberlik ve danışmanlık olmak üzere 3 ayrı ana başlıkta kurs açtığını anımsattı.
     Büyükkılıç, Ortaöğretim öğrencilerine yönelik kurslarımız başladı. Geçen yıla göre 6, 7. ve 8. sınıflara yönelik Türkçe, matematik, İngilizce, fen bilgisi ve sosyal bilgiler dersleri mevcut. Sportif ve sosyal yaşam bölümünde yaşam boyu spor, voleybol, basketbol, yüzme, halk oyunları, tiyatro ve izcilik dersleri verilecek. Ayrıca danışmanlık ve rehberlik konusunda kurs alabilecekler. Bu yıl toplamda 10 ayrı branşta kurs verilecek dedi.
     Belsin, Yeniköy, Danışmentgazi, Melikgazi, Selçuklu, İldem, Mimarsinan, Keykubat ve TOKİ olmak üzere 10 ayrı semtte kurs açılacağını ifade eden Büyükkılıç, kayıtların 14 Eylül 2012 tarihine kadar devam edeceğini, kurslara katılmak isteyenlerin bu merkezlere başvurabileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Melikgazi Çocuk Meclisinde kurs kayıtları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER