Melikgazi Belediyesinden Yıldırım Beyazıta sosyal tesis

Melikgazi Belediyesinden Yıldırım Beyazıta sosyal tesis


KAYSERİ (A.A) - Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yaptırılacak sosyal tesisin temel atma töreni yapıldı.
     Yıldırım Beyazıt pazar yerinde düzenlenen törene, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediyesi Başkanı Bekir Yıldız, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, Melikgazi Kaymakamı Hasan Karahan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
     Burada bir konuşma yapan Özhaseki, Kayseride sosyal belediyeciliğin çok geliştiğini belirterek, Biz halkımız için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Biz halkımızın tüm isteklerini yerine getirmek istiyoruz. Tabi biz bunları yaparken arada bir şeytan da taşlıyoruz. Bu da bu işin bir cilvesidir diye düşünüyorum diye konuştu.
     Başkan Büyükkılıç, temelini attıkları sosyal tesisi bir yılda bitirmeyi planladıklarını dile getirerek, Biz buraya belediye başkanı olmadan buralar çok kötüydü. Yıldırım Beyazıta 7200 metrekare pazar yeri yaptık. Pazar yerini güvenli olsun diye kameralarla donattık. Dadaloğlu parkını yeniledik. Herkese yaşlıya gence hizmet verecek şekilde yeniledik dedi.
     Temel atma töreninden sonra Dadaloğlu parkı restorasyonu, pazar yeri açılışı da yapıldı.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Melikgazi Belediyesinden Yıldırım Beyazıta sosyal tesis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER